Idsø Vaktmesterservice

Om oss

Idsø Vaktmesterservice er et vedlikeholds firma som utfører de fleste typer vedlikehold både for private og næringslivet. Da spesiellt i Strand og Forsand kommund, men vi tar og jobber i Sandnes og Stavanger nå og da.

Vi har vaktmester på kontrakt hos kunder som bare trenger en vaktmester i liten stilling og som da heller leier inn en vaktmester i steden for å annsette en selv. Vi har faste kunder som bare bruker oss som tilkallingsvaktmester etter behov. Og vi har kunder som benytter oss stort sett hele tiden til stor og små vedlikeholdsoppdrag (Spesiellt Scana Steel jørpeland og Scana Offshore Technology)
Vi har og lager inne på Scana`s område da vi i snitt har ca 2 stillinger gående her kontinuerlig.

Men vi tar og oppdrag fra private, det seg være maling av hus utvendig, bytting av vinduer, rep. på fasade, maling/tapetsering innvendig og hagearbeider.
En av grunnene til at vi klarer oss godt i markedet er at vi tar selv de jobbene som er veldig små som ikke de store aktørene vil ha og at vi er mer bredspektet. Dette er grunnen til at vi har mye for Scana, fordi vi bygger, støper, murer og maler. Og dette gjør at oppdragsgiveren kun har en leverandør å forholde seg til.

Idsø Vaktmesterservice sysselsetter i dag 3 pers. i full stilling og noen mindre stillinger, ekstrahjelp.Idsø Vaktmesterservice www.norpartner.no KONTAKT OSS IDAG...
v Nor-Partner Norge AS Send mail Forside Om oss Kampanje Samarbeidspartnere Kontakt Nor-Partner Norge AS STARTSIDEN OM OSS UTLEIE HYTTETILSYN KONTAKT OSS TJENESTER KUNDER Send oss mail