Idsø Vaktmesterservice

Hyttetilsyn

Til hytteeiere i Strand og Forsand kommune

Idsø Vaktmesterservice ønsker å gi deg som hytteeier i Strand eller Forsand kommune en betryggende følelse når hytta ikke er i bruk, slik at du ikke trenger å uroe deg for at det er blitt gjort skade på hytta av natur eller uønskede gjester.

Tilsynstjenesten innebærer at hytta blir sjekket 2 ganger pr. mnd. Hvor en kontrollerer at alle dører er låst, at alle vinduer er lukket og uskadet og at det ser greit ut rundt hytta. Skulle det være noe spesielt som ønskes sjekket er det bare å gi beskjed. Dersom en har ønske om tilsyn av båt som ikke ligger til brygge på hytteeiendommen kan dette også abonneres på.

Tjenesten koster fra kr. 100,- pr. mnd eks. MVA og blir fakturert for 4 mnd sammen. Året blir delt inn i 3 perioder à 4 måneder og en kan abonnere på de/den perioden en ønsker å ha tilsyn. Periode 1: Januar - April
Periode 2: Mai - August
Periode 3: September - Desember

Vær oppmerksom på at det gir fradrag på hytteforsikringen hos de fleste selskaper når den er under organisert tilsyn.

Forslag til tjenester som tilbys i tilegg til selskapets tjenester som nevnt ovenfor: Tilkjøring av møbler/utstyr, Bortkjøring av gjenstander som er for store til hyttecontaineren, Kapping/Beskjæring av trær, Tilkjøring av byggvare, Formidling av byggvarer/trelast (ikke fordyrende ledd), Salg/formidling av ved. NB Ingen jobb er for liten.

Håper dette kan være av interesse for dere. Skulle dere lure på noe, ta kontakt.

Dersom dere ønsker å abonnere på tilsyn av hytta, kontakt oss i dag og vi sender dere et skjema som som dere kan fylle ut.

Idsø Vaktmesterservice www.norpartner.no KONTAKT OSS IDAG...
v Nor-Partner Norge AS Send mail Forside Om oss Kampanje Samarbeidspartnere Kontakt Nor-Partner Norge AS STARTSIDEN OM OSS UTLEIE HYTTETILSYN KONTAKT OSS TJENESTER KUNDER Send oss mail